Coaching

~ Zorg voor professionals ~

E-coaching

Studenten kampen steeds vaker met psychische klachten vanwege hoge studie- en prestatiedruk, angst om schulden op te bouwen en de druk om een boeiend sociaal leven te hebben en te onderhouden.
Boekema & Smouter zorgt ook voor toekomstige professionals omdat wij vinden dat jonge professionals vol energie en enthousiasme aan hun loopbaan moeten kunnen beginnen. Jonge professionals zijn de toekomst en van groot belang voor de kwaliteit op de werkvloer. 

Individuele coaching

 

Je kiest voor individuele coaching wanneer jij je op persoonlijk of professioneel vlak wilt ontwikkelen. De taak van onze coach is om jou te inspireren en te ondersteunen in deze ontwikkeling. Samen met onze coach ga je kijken naar waar jij goed in bent, wat jouw krachten, successen en talenten zijn. En naar waar jij energie van krijgt. Onze coach werkt vanuit het waarderend perspectief. Dit betekent aandacht voor wat goed gaat. Vanuit ervaring is dit hetgeen wat mogelijkheden en kansen creëert.

Coaching in opdracht

Coaching in opdracht komt vaak voort vanuit de relatie tussen werknemer en werkgever. In de gesprekken richt jij je met onze coach op jouw persoonlijke ontwikkeling en/of  functioneren. Wat is de volgende stap in jouw carrière? Of hoe zorg je ervoor dat je niet steeds tegen dezelfde problemen aanloopt in je functioneren? Kun je meer doen met de talenten die je in huis hebt? In overleg met jou en je werkgever stellen we een coachingstraject op.

Team Coaching

Met team coaching richten we ons op het vergroten van het bewustzijn van het team. Vanuit dit bewustzijn in denken en handelen zetten wij het team in beweging en ontwikkeling. Team coaching vindt plaats in een veilige en prettige sfeer die teamleden stimuleert open met elkaar in gesprek te gaan, meningen te uiten, feedback te geven en samen keuzes en afspraken te maken. Bij team coaching is ook onze met een systeemtherapeut aanwezig. Onze systeemtherapeut analyseert de teamprocessen zodat we in korte tijd doelgericht en efficiënt aan het werk kunnen gaan.

~ Zorg voor Professionals ~