Expertiseteam

~ Samen staan we sterk~

Samen staan we sterk,
het expertiseteam

Uniek in ons aanbod is het expertiseteam. Dit team bestaat uit gedreven en enthousiaste professionals met diverse achtergronden én jarenlange ervaring binnen hun vakgebied en het sociale domein. Samen kunnen we elke uitdaging van verschillende kanten analyseren, onze krachten bundelen en de juiste expert inzetten.

Onze aanpak

Allereerst verkennen wij tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek de situatie en de verschillende wensen en behoeften binnen uw organisatie. Vervolgens bespreken wij uw vraagstuk binnen het expertiseteam.

Wij kijken zorgvuldig welke expert(s) een aandeel hebben in het vormgeven en/of het uitvoeren van het plan van aanpak. Hierbij kijken wij welke kwaliteiten het beste bij uw vraagstuk aansluiten. Onze diversiteit is daarbij onze kracht. Wij leggen ons plan aan u voor en zo heeft u inzichtelijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Het expertiseteam

Wilt u meer over ons expertiseteam weten?

Rob

Coach en Trainer

Lieke

GGZ agoog & Master Social Work 

Foppe

Sportinstructeur, outdoor activiteiten en agressiemanagement

Elsemarijn

Maatschappelijk werker & Systeem therapeut

 

Ik coach en train vanuit het waarderend perspectief. De kracht en het talent van een individu of groep is voor mij de basis van succes en ontwikkeling.

Vanuit gelijkwaardigheid ga ik het contact aan om persoonlijk welbevinden te verhogen of een situatie te verbeteren. Stap voor stap en op het juiste tempo creëren we veranderinng voor een duurzaam resultaat.

Gedreven, vastberaden en met doorzettingsvermogen gebruik ik sport om samen met u op ontdekkingsreis te gaan.

Ik vind het belangrijk om te kijken naar de veerkracht en de overlevingsstrategieën van het cliëntsysteem. Hier liggen de krachten en mogelijkheden. Niet het zoeken naar de oorzaken maar het kijken naar de mogelijkheden staat bij mij centraal. 

Marcel

Ervaringswerker, docent en onderzoeker

Mensen én organisaties hebben blinde vlekken. Ik help graag die blinde vlekken te verhelderen en inzichtelijk te maken. Inzichten geven keuzevrijheid of de bevestiging dat het goed is. 

Evelien

(team)coach, trainers-acteur en adviseur

Ik werk op basis van eigenwaarde, gelijkwaardigheid, samenwerking en duidelijkheid waarbij ik mijn creativiteit inbreng zodat we samen tot oplossingen komen en werkwijzen ontwikkelen. 

Rens

Psychomotorisch Therapeut / Trainer

Sport, bewegen en ervaringsgericht werken zijn geweldige middelen om mensen in proces te brengen op het gebied van mentale en fysieke gesteldheid. 

~ Zorg voor Professionals ~