Teamexpeditie

Verassend, uitdagend en versterkend ~

 

Bent u op zoek naar een uitje om de spirit binnen het team te verbeteren? Denk dan eens aan teamexpeditie. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan passend bij uw organisatie. Van het bouwen van een eigen tent en vlot, samen varen, bamboestieken, mountainbiken of als groep met behulp van kompas jullie weg te vinden in de mooie natuur. Allerlei activiteiten waarbij het plezier in de activiteit de teambuilding bevordert.

Teamexpeditie; verrassend en uitdagend

Boekema & Smouter biedt outdoor teamexpeditie aan voor bedrijven, een innovatieve manier van teambuilding. Een teamexpeditie is een voor jullie team op maat gemaakt parcours waarbij door het uitvoeren van verschillende opdrachten jullie je eigen eindproduct tot stand zullen brengen. Een enerverende beleving in de natuur waarbij de samenwerking binnen het team zeker versterkt zal worden!

Eendracht maakt macht

Wanneer mensen samenwerken en hierbij hun eigen kracht en enthousiasme in kunnen zetten kan er veel bereikt worden. De teamexpeditie is een combinatie van team coaching, outdoor en creativiteit. Je hoeft niet persé sportief te zijn, voor elk teamlid zal er een passende taak zijn. Waardering voor elkaar en accepteren van elkaar is daarbij een steeds terugkomend thema. Op deze manier wordt de hechtheid binnen het team vergroot.

Vele handen maken licht werk

Samenwerking is onmisbaar om het eindproduct tot stand te brengen. Daarbij moeten de teamleden hun eigen en elkaars expertise inzetten. Alles valt en staat met de inzet van de ander. De teamleden ontdekken daarbij hun eigen krachten en valkuilen, en die van een ander.

De juiste man op de juiste plaats

Boekema & Smouter beschikt over gekwalificeerde sportinstructeurs, trainers en teamcoaches om een doelgerichte en op maat gemaakte expeditie aan te bieden. Daarbij wordt de dag compleet verzorgd. De activiteiten met een duidelijk thema en doel worden afgewisseld met ontspanning, gezelligheid, humor en eten en drinken. Wij bieden voor elk budget een prachtige dag.

Maatwerk

Steeds vaker wordt er door organisaties overgestapt van een gezellig team-uitje naar actieve programma’s met een duidelijk doel. Wij werken met deskundigen die graag met u kijken naar een programma op maat. Passend bij het doel en afgestemd op het budget. Zodat het voor iedereen een onvergetelijke dag wordt.

~ Zorg voor Professionals ~